Vyhledávání


Kontakt

Beauty Woman
Větrná 2729/36
Ústí nad Labem
40011

E-mail: beautywoman@wo.cz

Aktuality

Kateřina Klicperová

07.02.2012 01:46
Kateřina Klicperová rehabilitace - fyzioterapie mobilizační techniky - odblokování páteře, žeber a kloubů masáže,lymfodrenáž tel.: 724022088 Na Korunce 286 Praha - Běchovice 2      

Michaela Šusterová

20.02.2012 23:21
Vizážistika Michaela Šusterová Adresa: Klatovská 7, Plzeň 301 00 Tel: 777020352     Možná používáte při líčení barvy, které vám nesluší. Možná ani nevíte, jak se zbavit letitých černých rámů kolem očí. Třeba ani neznáte, co vaší pleti svědčí. Podtrhněte proto svůj přirozený...
<< 1 | 2 | 3

Beauty Woman Praha

24.03.2010 22:10

Studio Snella Praha, tel. +420 608 363 830

www.hypoxi-hubnuti.cz

 

Celulitida „strašák žen“

Celulitida vzniká v důsledku hromadění tukové tkáně a v důsledku stárnutí podkožního vaziva. Ke zmnožení tukových buněk dochází zejména působením ženských pohlavních hormonů. Je za to zodpovědný převážně hormon estrogen, který má též schopnost zvláčňovat a změkčovat vazivo. Tukové buňky se proto mohou bez zábran rozšiřovat.

Řada reklam tvrdí, že právě inzerovaný přípravek (zázračný a jistě drahý) vás stoprocentně celulitidy zbaví. Pravda je však krutá. Pokud se vás již jednou zmocní „pomerančová kůže“, jen tak lehce ji neuniknete.

Na odstranění „pomerančové kůže“ lze využít dosti rychlý a hlavně bezbolestný způsob v příjemném prostředí našeho salonu Snella, kde Vám navíc nabízíme bezplatnou vstupní konzultaci.

 

Nabízíme:

Vacumassage Lymfatická masáž (20min.) při které dochází k podpoře lymfatické činnosti a činnosti žil, vhodná jako vstupní terapie pro následující Hypoxitrainer a Vacunaut.

 

Hypoxitrainer -  Je určen pro celkové tvarování postavy, během Vašeho ležení v tomto přístroji, působením podtlaku a přetlaku, dochází k prokrvení břicha, boků, stehen a hýždí. Je to cílené odbourávání tuku v tukové tkáni. Výsledkem jsou štíhlé a hladké nohy, zpevněné břišní partie a hýždě. (30min.)

 

Vacunaut – Je určen k redukci břišních partií. Nenáročné cvičení rozpouští podkožní tuk na břiše a na bocích. Tento způsob je velmi oblíben mezi muži. (30min.)

 

Bodyka – je přístroj neinvazivní liposukce. Trvale odstraní lokální tuk a celulitidu. Tuk se přes lymfu a ledviny přirozeným způsobem likviduje. Zákrok je bezbolestný. Doporučujeme jej zkombinovat s ostatními hypoxiterapiemi, které napomohou k mimořádným výsledkům.

 

Lift 6 – Tímto přístrojem Vám ošetříme neinvazivní metodou obličej, krk a dekolt. Výsledkem je omlazení pleti, zjemnění vrásek a zesvětlení pigmentových skvrn. Změnu vidíte již po prvním ošetření. Terapii lze použít na všechny typy pleti bez ohledu na věk.

 

Přístroje a metodu včetně videa můžete shlédnout na naší webové stránce www.snella.cz

Jak je vidět na fotografiích, navštěvuje nás i pani Květa Fialová, která souhlasila s publikováním své fotky, jelikož je s našimi službami spokojena. Doufáme, že i vy budete s našimi metodami spokojeni. Každá žena v kterémkoli věku si přeje být krásná a cítit se dobře.