Vyhledávání


Kontakt

Beauty Woman
Větrná 2729/36
Ústí nad Labem
40011

E-mail: beautywoman@wo.cz

Aktuality

Kateřina Klicperová

07.02.2012 01:46
Kateřina Klicperová rehabilitace - fyzioterapie mobilizační techniky - odblokování páteře, žeber a kloubů masáže,lymfodrenáž tel.: 724022088 Na Korunce 286 Praha - Běchovice 2      

Michaela Šusterová

20.02.2012 23:21
Vizážistika Michaela Šusterová Adresa: Klatovská 7, Plzeň 301 00 Tel: 777020352     Možná používáte při líčení barvy, které vám nesluší. Možná ani nevíte, jak se zbavit letitých černých rámů kolem očí. Třeba ani neznáte, co vaší pleti svědčí. Podtrhněte proto svůj přirozený...
<< 1 | 2 | 3

Masérské služby

24.03.2010 22:15

MAGDALÉNA PETRUŽÁLKOVÁ

Kapitána Jaroše 1

352 01 Aš

tel.pevná 354 525 514, mob. +420 603 892 515

 

Masáž je považována za nejstarší léčebný prostředek. Naší první reakcí na jakýkoli úder či poranění je, že si začneme to místo hladit a třít, což je vlastně masáž.

Masáž se ve většině případů používá jako prostředek fyzické a duševní relaxace, přičemž se uvolňují ztuhlé svaly a klouby, zlepšuje se prokrvení a tím i látková výměna, která přispívá k lepšímu a rychlejšímu průběhu léčby míst, na něž je masáž aplikována. Velmi významné bývá také následné ovlivnění centrálního nervového systému a dokonce i jednotlivých tělesných orgánů prostřednictvím reflexních oblouků a energetických drah.

Mohu svým klientům poskytnout celkové vyšetření organismu, včetně doporučení přírodních preparátů k léčbě a konzultaci k celostní medicíně. 

Doporučení Fytoterapeutických doplňků
Pro členy LR 10% sleva

 

Poskytování služeb:

 

Celková diagnostika

– Vašeho zdravotního stavu

 

Klasická masáž

– odstraňuje ochablost, ztuhlost, zkrácení a bolestivost svalstva. Ztuhlý svalový systém reaguje uvolněním jednotlivých vláken, povolením spazmů. Nastupuje celková regenerace organismu, odstranění únavy, pocit lehkosti a volnosti těla (hlavně při celkové masáži).


Lymfatická masáž

– slouží na pročištění lymfatického systému a tím zlepšuje zdravotní stav, pomáhá zvýšit průtok a tím zmírnit a až docela odstranit negativní jevy v žilním a lymfatickém systému. Lymfa (míza) odvádí z tkání odpadní látky látkové výměny, které jsou jednak příliš velké, aby se mohly vrátit zpět do krevního řečiště, jednak nemohou být v tkáni dále odbourávány. Má velký význam pro imunitní systém.

Mimo jiné taktéž zpevňuje podkoží, a tím napíná pokožku, vyhlazuje vrásky, zlepšuje vzhled, redukuje objem těla, zbavuje otoků a napuchnutí, odstraňuje pocit těžkých nohou, odstraňuje únavu a je vhodné její zařazení do celkového rehabilitačního a rekondičního programu.


Thajská masáž

- je zaměřena na práci s deseti energetickými drahami a jejich centry. Na těchto energetických drahách se provádí postupně různými technikami promačkávání prsty, dlaněmi, lokty, chodidly i koleny. Dále se používá velmi důležité protahování, které spolehlivě vede k odstranění blokád a ztuhlých svalů. Bezpečně uvolní pohybový aparát a dodává tělu tolik potřebnou energii. Přispívá k očekávané obnově vnitřní rovnováhy a harmonie.


Reflexní masáž

- na stimulování činnosti jednotlivých orgánů k vyšším výkonům. Má za úkol zlepšit krevní oběh a napomoci organizmu správnému vylučování tak, aby toxické látky nemohly dosáhnout v játrech, ledvinách a jiných tělesných orgánech škodlivé hladiny.


Tlaková masáž

- umožňuje tělu aktivovat jeho přirozené regenerační schopnosti a navracet ztracenou rovnováhu a harmonii. Tato technika je velmi jemná a šetrná. Provádí se na přesně určených anatomických místech těla přes měkkou tkáň v určeném sledu a sériích. Jakékoliv napětí v místě ošetření se výrazně sníží a tím pomůžeme organismu navrátit přirozenou schopnost regenerace.


Sportovní masáž

- znamená aktivní přípravu organismu na fyzický výkon či podporu v případě nedostatku tělesného pohybu. Sportovní masáž se používá také přímo před startem sportovce při závodech pro prohřátí a prokrvení svalů. Zaměřuje se především na masírování svalů nejvíce zatěžovaných partií těla, jako jsou záda a svaly nohou, ale samozřejmě se věnují i celému tělu.
 

Masáž rukou

- se provádí od prstů až k ramenům. Uvolní napětí v ramenním kloubu a v jeho úponech. Protože se na dlaních  nachází velké množství reflexních bodů, působíme masáží rukou vlastně na celý organismus. Uvolňuje bolavé namožené ruce a uvolňuje kloubní spojení.

 

Masáž nohou

- nohy jsou po masáži lehčí a odpočaté. Při masáži plosek se mačkají reflexní body na nohou. Při stlačení bodů dochází k prokrvení orgánů a velké úlevě v chodidlech. Reflexní masáž považuji za velmi důležitou, protože celý den stojíme na nohou a proto je třeba se jim věnovat. Masáž pomáhá odstraňovat bloky reflexních drah a tím zlepšuje činnost jednotlivých orgánů. Má velmi uvolňující účinek a působí nejen fyziologicky (jak tomu věří východní kultury), ale i psychicky a antistresově (jak se o tom jistě osobně přesvědčíte).